torstai 4. joulukuuta 2014

Kuidas läheb?

Mitäs teille kuuluu :) Josko näin uuden haasteen kunniaksi aktivoituisi taas tämän bloginkin parissa. Pitänee varmaan tehdä vähän suunnan tarkistusta tämän kanssa...



Kävin tässä päivänä eräänä apteekissa... Ja poikkesin samalla Käsityökeskus Tuumassa. Piti hakea vain nuppineuloja. No, eihän se mihinkään riittänyt. Ostin myös ensimmäiset bambuiset pyöröt. Meinasin, että on sitten seuraavalle lennolle jotain tekemistä. Kyllä ne olikin sitten ihanat! Ai mamma! Isäntäkin sai katsoa telkkaa ihan rauhassa, kun ei puikkojen kilkutus häirinnyt. Vaikka eipä tuo ole tähänkään asti siitä valittanut :)


Ja tässä on saalista seuraavalta ostosreissulta samaan liikkeeseen. Minä hassu ilmoittauduin taas seuraavaan haasteeseen... Löysäpipoisten JyJu eli jouluyöstä juhannusyöhön. KyJy (eli kesäyöstä jouluyöhön) jäi tällä kertaa kesken, mutta eihän se estä uudelleen yrittämästä, eihän?! Etualalla näkyy tarjouksessa olleita merinokeriä. Vaaleanpunaiset ja pinkit ovat pikkutyttöni valitsemia. Kaksi ruskean sävyä ovat minun valitsemiani. Ette ikinä arvaa, mitä nuo kaksi "rantapalloa" tuolla taustalla ovat!? Oikean puoleisen on rakas mieheni valinnut kaulahuivilangakseen miespuolisen kauppiaan suosituksesta! Ja vasemmanpuoleinen on heräteostos minulle yhtä pitsihuivia varten :)


Tässä vielä parempi kuva siitä oranssisävyisestä. Sanoin sitä jo kurpitsaksi :D Värit on kyllä hirmuisen ihanat. Ja kun kerässä on 1,2 kilometriä (!!!) lankaa, niin siitä varmasti riittää minullekin johonkin pikkutyöhön...

Eilen vielä isännän kanssa puhuttiin tuosta liikkeestä. Sanoi, että siellä oli kyllä mukava asioida. Taisi käsitöistä tulla vähän niinkuin miesten juttu... Harkitsin jo isännän nauraessa JyJu-haasteelle, että hankin hänelle omat puikot periaatteella "kudo itte huivis"... Järki kuitenkin voitti. Ja halu saada tehdä tuosta kurpitsasta jotain!

Tiesittekö muuten, että hätä ei lue lakia...


Olin tuossa maanantaina vähän matkoilla (Viimeinen tentti!!! Ei junassa istumista piiiiitkään aikaan!!!). Olin unohtanut käsityön kotiin. No, Kaisaniemen Kodin Ykkösessä oli Huurre-kerät tarjouksessa, joten muutama kerä mukaan ja uudet puikot. Kyllä kelpasi istua junassa. Kännykän kautta etsimään sopivaa mallia. Sellainen löytyi, mutta olisi vaatinut 6 silmukkamerkkiä. Löysin toisen joka vaati vain neljä... Silmukkamerkit ovat astetta turhan krouvit, mutta ajoivat asiansa. Totesin kuitenkin, etten tykkää mallista, joten purkuun meni. Nyt tuosta vihreästä huurteesta on tuloillaan Venation-huivi. Siitä ei nyt ole yhtään kuvaa, mutta tuloillaan kuitenkin :) Tuolla suunnittelijalla on paljon muitakin ihanuuksia, joista yhdestä taitaa tulla se "pikkutyöni kurpitsakerästä"... Saas kattoo...


Nyt on työn alla olleet päiväkodin ohjaajien ja hoitajien joulupaketit. Tällä kertaa paketist ilmestyy tällaisia mukinalusia kaksi kipaletta kullekin ja lumiukkosoppaa. Tälläkin kertaa jännittää millaisen vastaanoton nämä saavat. Pesusienet (virkatut tawashit) ja palasaippuat otettiin hyvin vastaan kesällä!


Ja tämän hankin Meri-Karinan toiminta- ja palvelukeskuksen käsityömyymälästä. Siellä oli Sykerön myyntipöytä, josta tuotto meni TYKS:n syöpälasten ja perheiden toimintaan. Sydäntä lämmittävä aloitus joulun vietolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti