torstai 11. joulukuuta 2014

Joulukorttitehtailua

"Kun aloittaa aikaisin, niin ei tule kiire!" 



Hankin tämän kirjan lokakuun lopulla ja ajattelin, että "tästä tekemään joulukortteja". Viikkoa myöhemmin minulla oli jo 16 hiutaletta valmiina! Ja voi jumpe, että tällä viikolla on sitten kello rientänyt kamalaa vauhtia eteenpäin! Hiutaleita piti pingottaa, kortteja tartti liimailla, tarrat piti pitää piilossa tyttäreltä ja kalligrafiakynä oli kuivunut tukkoon. Taas meni melkein täysinäinen hylsy roskiin. Ei voi mitään, mutta kun ei ole ollut vähään aikaan käyttöä...

Eilen illalla totesin, että kortteja on tarpeeksi ja kuoret kirjoitettu sekä merkit liimattu. Ei muutakuin nimet taakse ja homma haltuun. Sen verran oli kuitenkin pakko antaa periksi, että ihan kaikki joulukortit eivät tänä vuonna ole itsetehtyjä... Pyydän siis anteeksi heiltä, joille lähetämme ihan tavallisen postikortin. Ensi vuonna sitten ;)

Lopputulokseen olen kuitenkin ihan tyytyväinen, vai mitä sanotte?


Jokaisessa kortissa on erilainen hiutale ja tarratkin vähän vaihtelevat, mutta nämä kaksi nyt valikoituivat tähän mallikappaleiksi. Ensi vuodelle etsin sellaisen mallin, että tyttökin pääsee tekemään osansa. 

Tänään vielä parin osoitteen tarkistaminen ja sitten nuoleskelemaan kirjekuoria kiinni. Taidan tälläkin kertaa turvautua Wettexiin :D

Päiväkodin hoitajia ja vakkarisijaisiakin tuli muistettua pienellä paketilla. Tai no paketit ovat vielä eteisessä odottamassa, kun tytölle iski flunssavirus ja nyt ollaan nuhan, kuumeen ja silmätulehduksen kourissa kotona. 


Paketeissa on kuitenkin lumiukkosoppaa ja mukinaluset kahdelle. Olisihan sitä hiukan enemmän voinut panostaa paketointiin, mutta ihan kelpo tämä on, kun vertaa kevään paketteihin, jotka oli "persoonallisesti" kasattu kumilenkeillä...

13 päivää jouluaattoon...

Mutta mun laskujen mukaan 12 yötä Löysäpipoisten JyJuun... En millään malta odottaa! Kädet syyhyävät, että pääsisin kurpitsakeräni kimppuun... No, onneksi on tässä pari "lämmittelytyötä" suunnitelmissa.

Sain taannoin viestin ystävältäni. Hän on rahoittanut kilpaurheiluharrastustaan myymällä omilla kuvillaan tehtyjä kalentereita ja kysyi ostaisinko yhden tänäkin vuonna. Olin todella surullinen, kun jouduin sanomaan, etten tällä kertaa pysty. Pitkin mennä hankkimaan lankoja JyJua ja askartelutarpeita joulukortteja varten. Vietävän työttömyyskorvaus sentään! Ystäväni otti tämän aika hyvin ja kiitteli, että olen muutenkin ollut niin usein avuksi. Itseäni jäi kuitenkin kaivertamaan. Ja tänään sitten sain kuningasidean! Jakaisin mielelläni ideani kanssanne, mutta haluan sen vielä säilyvän ystävälleni yllätyksenä ;) Ehkäpä tulen jotain vihjeitä täällä jakamaan ennen sitä Suurta Paljastusta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti